NaamAanbod
1.                     Soweco- Schoonmaakwerkzaamheden, twee personen, één dag, incl vervoer en mat.
-  Halve dag inpakwerkzaamheden bij Multipack max. 8 personen x 4 uur.
-  Verzorgen van een bedrijfsexcursie (ca. 2 u.) bij Soweco (max. 20 pers.) incl. hapje/drankje.
-  Verzorgen van gezonde hapjes op kinder-verjaardagsfeest, o.i.d.
-  Groenonderhoud, 2 personen, voor een dag, incl. vervoer en materiaal (periode nov. t/m. febr.)
-  Het maken van een gratis tuinadvies door afdeling werkvoorbereiding-
-  Gratis poffertjes bakken voor een maatschappelijke org., all in, voor ca.20 personen.
-  Schilderklusje, een dag, max 2 personen.
-  12 fruitmanden gratis (door onze fac. dienst samengesteld ) voor  zieken..
-  Eenvoudige klusjes uit te voeren door onze Techn.Dienst. 2 personen x  max. 4 uur.
2.                     Extend-  Workshop "Sociaal ondernemen met rendement'' (duur 2-3 uur), voor één groot bedrijf.
3.                     Sowecare BV100 uur naai/stoffeerwerk. Aanbod geldt alleen tijdens de Slingerbeurs van 12 april 2019.
4.                     TimberlandAlgemeen leveren wij mankracht. We denken daarbij aan ondersteuning in de ouderenzorg, renovatiewerken bij begeleid wonen, het renoveren van speeltuigen op kinderspeelplaatsen, begeleiden van schoolactiviteiten bijv Koningsspelen, activiteitenbegeleiding ouderen, maar ook werken bij een zorgboerderij om daar het terras of tuin te onderhouden, inpakken van de voedselpakketten bij de Voedselbank, Boekenbeurs. Noem maar op. Wij bieden deze mankracht aan voor volledige dagen, vanaf 8.30u/9.00u tot 16.00u. Dus geen halve dagen of een paar uurtjes. In ruil vragen wij enkel het ter beschikking stellen van de benodigde materialen en een lunch voor onze medewerkers, en een goede begeleiding. Het aantal beschikbare uren per jaar is 3500u. Elk project moet minstens voor 2 personen zijn. De maanden juli/Augustus en September doen wij geen vrijwilligerswerk.
Onze medewerkers zijn geen specialisten, maar steken graag de handen uit de mouwen.
5.                     Bolk Transport B.V.1. Opslag van een kleine partij goederen of een aanhanger/ voertuig voor de duur van een jaar.
2. Eenmalig gebruik onder kantoortijden van vergaderruimte tot 25 personen, incl. gebruik van professionele beeld- en geluidsinstallatie, koffie en thee.
3. Maximaal 50 gadgets (in overleg: bijv. pennen, keycords, andere opties).
4. Maximaal 50 gadgets (in overleg: bijv. pennen, keycords, andere opties).
5. Een presentatie over en rondleiding bij Bolk Transport, Plesmanweg 3. Maximaal 25 personen.
6. Eenvoudig transport in straal van maximaal 30 kilometer rondom Almelo.
6.                     Bibliotheek Almelo* een vergaderruimte incl apparatuur zoals beamer, laptop, geluid etc voor één dagdeel (ochtend, middag of avond
* expositieruimte
* cursus voor laaggeletterden. laagopgeleiden: oa Digisterker of Klik en Tik
7.                     Brandweer TwenteWij geven voorlichting op het gebied van brandveiligheid voor bedrijven, scholen, verenigingen
8.                     SESAMacademieWerkt uw organisatie met vrijwilligers en zoekt u organisatieadvies? Dan bent u bij SESAM academie, zelf ook een vrijwilligersorganisatie, aan het juiste adres.
Met de inzet van SESAM adviseurs is kennis en ervaring beschikbaar voor elke vrijwilligersorganisatie. SESAM adviseurs zijn experts op het gebied van bestuurlijke- en organisatorische vraagstukken:
Strategie
Organisatie
Coaching
Marketing en communicatie
Financiën
Fondsenwerving
Vrijwilligersbeleid
Interimbestuur
Begeleiden Burgerinitiatieven
Begeleiden Dorps-/wijkraden
9.                     De makelaar van Twente/ Van Ommen TaxatiesNader te bepalen
10.                  Wansink en PartnerWij kunnen u onder andere helpen met: uw administratie op orde brengen, startersondersteuning en begeleiding bij uw aangifte inkomstenbelasting. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kom gerust bij ons langs op de Slingerbeurs.
11.                  Rabobank Noord en West Twente- Workshop storytelling (goed voor 4 matches):
Een goed verhaal, op het juiste moment, goed verteld, kan een wereld van verschil maken. Het kan inzicht geven, mensen in beweging zetten, aansporen, opluchten, verbinden en gedrag beïnvloeden.
Hoe komt dat? Wat is de magie van verhalen? Waarom is storytelling hot? Daar staan we in deze workshop bij stil. Samen gaan jullie ontdekken hoe je verhalen kunt inzetten voor jouw organisatie. De groep bestaat uit maximaal 4 verenigingen (totaal maximaal 16 deelnemers) door deze mix kunnen jullie elkaar ook inspireren en leren van elkaar.
Wanneer: dinsdag 18 juni Tijd: 19.00 - 21.30
Locatie: Rabobank Noord en West Twente, de Werf 5 Almelo
- Eenmalig gebruik maken van vergaderruimte/faciliteiten tijdens openingstijden van ons kantoor in Almelo (goed voor 5 matches)
- Een artikel van één pagina in het ledenmagazine van Rabobank Noord en West Twente, de Dichterbij. Dit is goed voor één match.
12.                  Buil Ervarend LerenTeambuilding door middel van Buitenactiviteiten Samenwerken, betere communicatie, barrières overkomen en het onbewuste naar boven laten komen. Mensen zich gelukkiger laten voelen en succesvoller maken. Als de stip op de horizon duidelijk is kunnen nieuwe doelen gesteld worden.
Door Ervarend Leren als officiële effectieve methode duidelijk neer te zetten. Sociale veiligheid staat bij ons voorop. Iedereen krijgt de ruimte om zijn/haar inbreng te leveren. Dit zal concreet moeten benoemd worden tijdens de teambuilding sessie
13.                  ROC van Twente KappersopleidingEr worden 2 jonge moeders geknipt en gestyled tijdens de Slingerbeurs. 2 Studenten van ons gaan dit doen.
14.                  Twentse NoabersAdvies voor burgerinitiatieven in Almelo
15.                  Avedan Welzijn
Huttenland
We hebben van Huttenland elk jaar nog heel veel hout over. Het is hout wat prima te gebruiken is voor ruw timmerwerk, activiteiten, of kachelhout. Het kan opgehaald worden bij het Huttenlandterrein ( locatie volgt nog) op 22 augustus.
16.                  Donkergroen HengeloDonkergroen biedt 20 groene vak vingers voor 4 afzonderlijke dagdelen in de maanden januari en februari. Werkzaamheden in de buitenruimte door vakbekwame hoveniers.
Wij beschikken over een opblaasbaar lucht/springkussen in de vorm van een kasteel. Deze kunnen wij belangeloos ter beschikking stellen voor verenigingen en organisaties.
17.                  ZGT Almelo·Transport
·Uitleen technici bij klussen
·Advies en training brandpreventie
·Ruimte voor vergadering of meeting
·Advies huisvesting
18.                  Aveleijn dagbestedingInpakwerkzaamheden/kopiëren , voorlichting over bv verschillende doelgroepen, beperkingen etc. We hebben een lunchroom wellicht een lunch of iets in die trant, hapjes, taarten o.i.d.
Kleine klusjes zoals eenmalig klein tuinonderhoud denk aan snoeien/bermmaaien etc.
Op verzoek kunnen wij kijken wat wij kunnen regelen m.b.t. andere klusjes, t.z.t kunnen we nog concreter zijn.
19.                  Food ConnectZou u het ook zo heerlijk vinden om niet te hoeven koken en toch te genieten van vers, gevarieerd en lekker eten? Want soms komt koken er gewoon niet van: u heeft een drukke dag, bent laat thuis of het koken gaat u niet meer zo gemakkelijk af. Probeer dan eens de gerechten van Food Connect!
Wij verloten onder onze matches één volledig verzorgde middag bij Food Connect in Almelo. Deze zullen we houden op een dinsdag of donderdag van 14.00 - 16.00 uur. Hierbij kunnen 10 tot 30 personen aanwezig zijn.
Programma:
- Ontvangst met koffie/thee
- Presentatie Food Connect
- Rondleiding door het bedrijf
- Proeverij
- Quiz
20.                  Gemeente Almelo1. Uitleg pc aan bijvoorbeeld vrijwilligers door een ervaren medewerker van ict. In het stadhuis. 1 a 2 uur tot een dagdeel.
2. Schrijftraining en / of advies voor het schrijven van een brief van een ervaren schrijfcoach. In het stadhuis. 1 a 2 uur tot een dagdeel.
3. Advies aanvraag op het gebied van subsidie. Telefonisch of via afspraak.
4. Advies tekst schrijven website / persbericht door een medewerker van communicatie. Telefonisch of op afspraak in het stadhuis. 1 a 2 uur tot een dagdeel.
5. Gebruik van vergaderruimte stadhuis. 1 uur, of twee uur of 1 dagdeel. Bijvoorbeeld een groep van 5 tot 20 personen, voor het gebruik van een vergaderzaal in ons vergadercentrum (excl faciliteiten).
6. Gebruik Atelier (19e verdieping van het stadhuis). Voor bijvoorbeeld een groep van 5 tot 20 personen. 1 uur, of twee uur of 1 dagdeel. Voor een vergadering/uitzicht/als speciaal uitje). Excl faciliteiten.
7. Rondleiding stadhuis. Voor bijvoorbeeld een groep van 5 tot 20 personen. Eind van de dag en op bepaalde dagen (in overleg met facilitair medewerker bij een gemaakte match).
8. Gebruik bedrijfskantine. Bijvoorbeeld een groep van 5 tot max 20 personen, voor een (lunch) vergadering (eigen lunch meenemen of zelf betalen in de kantine van het stadhuis) en excl andere faciliteiten.
9. Advies m.b.t. Social Media door medewerker van communicatie. Telefonisch of op afspraak in het stadhuis. 1 a 2 uur tot een dagdeel.
10. Advies bij opstellen beleidsplan of actieplan incl. begroting door medewerker van financiën. In het stadhuis. 1 a 2 uur tot een dagdeel.
21.                  Biodanza 4 HealthLangs deze weg bieden wij workshops aan voor persoonlijke groei en ontwikkeling, versterking van groepsgevoel, persoonlijk welbevinden, gezondheid bevordering en teambuilding.
Mindfulness in beweging.
1 of 2 leraren geven les. De duur is in onderling overleg overeen te komen.
Afgestudeerde Biodanzadocenten aan de modelschool voor Biodanza in Antwerpen.
Een leraar is bijna afgestudeerd didactisch leraar, studerend aan de modelschool voor Biodanza in Milaan.
Specialisatie, Biodanza voor volwassenen en ouderen. Vanaf 2014 en 2016 praktiserend Biodanzadocenten.
22.                  Noaber BouwMachinaal timmerwerk totaal 40uur
23.                  Sacco kunstschilderIk ben Sacco van munster 57 jaar. Ik woon in Borne. heb veel hobby's. Een hobby daar van is kunstschilderen, dit doe ik al 15 jaar. Ik schilder van alles (landschappen bloemen dieren stilleven vrolijke schilderijen) Ik geef ook workshops op locatie. En ik sta ook elk jaar op kunstmarkten om mijn kunst tentoon te stellen.
Beschrijving:
Ik bied tijdens de slingerbeurs workshops aan. Die geef ik dan op locatie. Van instanties die met mij een match maken.
24.                  Centrum AdvocatenWij geven juridisch advies op een van onze rechtsgebieden.
25.                  Carintreggeland* 3x Ruimte voor een overleg/ scholing
* 1x Scholing over dementie
* 1x vervoer van maximaal 6 personen binnen Almelo (met een busje)
* 3x kosteloos een kraam bij een markt (op een locatie van ons)
26.                  Talent Plus TwenteAfhankelijk van het aanbod van onze leden maken wij een pakket met aanbiedingen
27.                  Cycloon Post & FietskoeriersCycloon Post & Fietskoeriers biedt aan:
Gratis versturen van 250 stuks regionale post.
Fietskoeriers.nl biedt aan:
Gratis duurzaam en CO2 neutraal versturen van 10 pakketten.
Wel aanbod, niet aanwezig op de beurs
NaamAanbod
28.   Meijer MediationWorkshop (onderlinge) communicatie voor een team/bestuur.
De focus zal worden gelegd op wat is de eigen invloed op de communicatie en hoe zit je vaak gevangen in je eigen oude beelden/patronen.
Het gaat dan om een workshop van ongeveer 2 ½ uur, voor een groep van 5 tot ongeveer 12 personen.
29.   De knutseltreinKnutselen met foamklei. Geschikt voor zowel kinderen als ouderen
Wij knutselen met kinderen en volwassenen. De doelgroep kan van kleuters tot volwassenen zijn. Ook met beperking
30.   Praxis Almelo50 blikken verf diverse kleuren