Bestuur en team van De Slinger genieten van hun gemaakte match

 In Matches, Nieuws

Maandag 17 september 2018
Match: Waterschap De Vechtstromen met De Slinger Almelo
Wandeling de Doorbraak.
Tijdens de Slingerbeurs heeft het team van De Slinger een match gemaakt met Waterschap Vechtstromen. Omdat er een aantal nieuwe bestuursleden zijn leek het ons een goed idee samen een activiteit te ondernemen, de keus was snel gemaakt, we gaan wandelen in De Doorbraak!
Na een valse start (een aantal mensen stond bij het verkeerde startpunt) waren we uiteindelijk allemaal bij informatieboerderij Peeze in Bornerbroek waar we ontvangen werden met koffie en thee. Onze gids vertelde over het werk van het Waterschap en liet ons een film zien over het ontstaan van De Doorbraak.
Daarna de wandelschoenen aan en gaan….
Het was een fijne wandeling met mooi weer en daar waar nodig uitleg.
Onderweg konden we elkaar op een andere manier leren kennen. Zo had één van de bestuursleden speciaal voor deze gelegenheid zijn schoeisel aangepast: krokodillenleer!! En kwamen we tot de ontdekking dat er zowaar ook mensen bestaan die niet over bruggetjes durven te lopen.
Na afloop van de wandeling werden we verwacht bij “Op de Proef” voor een etentje.
Wat hadden die hun best voor ons gedaan: alleen het voorgerecht bestond al uit 3 gangen, daarna een hoofdgerecht en een overheerlijk toetje. Tijdens het eten is er heel wat af gelachen! Leuke, geanimeerde gesprekken en sterke verhalen over “viservaringen”.
Kortom een hele fijne dag die voor herhaling vatbaar is.

Recente berichten