De Slingerbeurs 2018 – terugblik

Kon het nog beter dan vorig jaar daar waar de Slingerbeurs al een groot succes was? Het antwoord was: JA! Boven verwachting zijn dit jaar alle records gebroken, meer aanbieders, meer vragers, meer matches.

Tijdens de beurs zijn 241 matches gemaakt, met een totale waarde van €114.965.
Het bedrijfsleven gaat ruim 2134 uur  in de Almelose samenleving investeren en toont hiermee haar grote maatschappelijke betrokkenheid. Een fantastisch resultaat waar De Slinger Almelo erg trots op is! De achtste editie van de Slingerbeurs werd vrijdag 13 april vol trots geopend door Henny Ganseman, voormalig voorzitter van het bestuur van De Slinger.

Grote aantallen

Dit jaar stonden er 68 aanbieders op de Slingerbeurs en liepen er 65 vragers rond door het Atrium. Voorzitter van De Slinger Almelo, Thijs Wansink, was erg blij met deze grote aantallen. Alle aanbieders ontvingen, zoals ieder jaar, een certificaat voor Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Na vijf kwartier onderhandelen werd de beurs afgesloten door wethouder Christien van Wijk van de gemeente Almelo met een gongslag. Daarna reikte zij de SlingerAward 2017 uit aan Woon- en Leefgemeenschap De Wonne en het Repair Café Almelo.

Slingerbeurs 2018 | impressie