VOOR DE VRAGERS

U dient door middel van het deelname formulier een concrete vraag in. Bij goede ontvangst ontvangt u een bevestiging van uw deelname. In aanloop naar de beurs krijgt u inzicht in de aanbiedingen van de bedrijven, zodat u zich enigszins kunt voorbereiden. Dit houdt in dat het initiatief voor het zoeken en onderhandelen van een gepast aanbod bij u als vrager ligt! Het onderhandelen en binnenhalen van een gepast aanbod is niet voor iedereen even gemakkelijk. Om de vragers enigszins goed te kunnen voorbereiden op de Slingerbeurs kunnen zij gratis deelnemen aan de workshop.

Indien u een passend aanbod heeft gevonden en er concrete afspraken zijn gemaakt voor vervolg activiteiten is er een match gemaakt. Matches zijn pas afgerond wanneer de notaris deze heeft goedgekeurd. Een match wordt terplekke vastgelegd op een match formulier. Het formulier dient ondertekend te worden door beide partijen. De notaris controleert of het formulier volledig en correct is ingevuld. Vervolgens is het aan beide partijen om de match binnen 1 jaar te realiseren. Deelname aan de slingerbeurs is geheel kosteloos.

 

VOOR DE AANBIEDERS (BEDRIJVEN)

U dient door middel van het deelname formulier een concreet aanbod in. Indien het formulier volledig en correct is ingevuld, ontvangt u een bevestigingsformulier voor uw deelname. U krijgt in aanloop naar de beurs inzicht in de vragen van de maatschappelijke instellingen, zodat u zich enigszins kunt voorbereiden op het type vragers die bij u gaan onderhandelen. Tijdens de Slingerbeurs krijgt u standruimte tot uw beschikking. Deze standruimte zal bestaan uit een statafel met vermelding van uw bedrijfsnaam en uw aanbod. Dit houdt in dat het initiatief voor het zoeken en onderhandelen van een gepast aanbod bij de vragers ligt. De vragers gaan met u in onderhandeling. Het kan zijn dat meerdere vragers met u gaan onderhandelen om uw aanbod binnen te halen. U beslist zelf welke onderhandelaar u het beste vindt en daarmee uw aanbod krijgt. Indien uw aanbod is gekoppeld aan een vraag en er concrete afspraken zijn gemaakt voor vervolg activiteiten is er een match gemaakt.

Matches zijn pas afgerond als de notaris deze heeft goedgekeurd. Een match wordt terplekke vastgelegd op een match formulier. Het formulier dient ondertekend te worden door beide partijen. De notaris controleert of het formulier volledig en correct is ingevuld. Matches dienen binnen 1 jaar gerealiseerd te worden. Deelname aan de slingerbeurs is geheel kosteloos.