KLANTGERICHT TRAINEN traint meiden van JONGE MOEDERWERK

 In Column, Nieuws

Een uitzonderlijke match via de Slingerbeurs Almelo

Saskia Braxhoven is de drijvende kracht achter Klantgericht trainen. Een bedrijf dat, in al haar diversiteit, mensen stimuleert om met behulp van “tools” gedurende de cursus het uiterste uit zichtzelf te halen. Hierbij ligt het accent op klantgerichtheid en onderscheidend zijn ten opzichten van de concurrent. Voor een match, gemaakt op de Slingerbeurs Almelo, maakte Saskia Braxhoven een gerichte cursus voor de dames van Jonge Moederwerk Avedan.

Wat wil je écht bereiken en hoever ga je daarvoor? Presentatie en zelfreflectie zijn daarbij essentieel. Weet je wat je sterke kanten zijn en hoe kun je die beter naar voren laten komen?

Vraagstellingen die niet alleen aan de kaak werden gesteld, maar ook werden uitgewerkt. Voor de jonge moeders van Jonge Moederwerk Avedan was dit soms best lastig, maar ook erg waardevol. Want hoe presenteer je je nu voor dié leuke sollicitatie? “We zijn gaan ontdekken en benoemen wat ieders sterke kanten zijn, en hoe de dames hier gebruik van kunnen maken”, aldus Saskia Braxhoven.

Zowel Jonge Moederwerk Avedan als Saskia Braxhoven kijken terug op een succesvolle trainings- dag. Voor meer informatie over De Slingerbeurs Almelo, kijk op www.deslingerbeursalmelo.nl

Voor meer informatie over Klantgericht trainen kijk op www.klantgerichttrainen.nl 

Recente berichten