‘Match in het zonnetje’ voor AOC, afdeling voeding, met Scoop Vrijwilligerswerk

 In Match in het Zonnetje, Nieuws

‘Match in ’t zonnetje’ AOC en Scoop Vrijwilligerswerk

Op 5 maart was de uitreiking van de Match in ’t zonnetje, eerste kwartaal 2018 en de keuze was gevallen op AOC, afdeling Voeding,  met Scoop Vrijwilligerswerk . Van AOC Almelo waren aanwezig Herman Scholten, voedingsdocent, en Dennis Timmer, coördinator De Gezonde Schoolkantine. Van Scoop Vrijwilligerswerk waren aanwezig Christa ten Hove, Petra Schumer en een aantal vrijwilligers.

Anita Oostendorp, medewerker communicatie van De Slinger, heette de aanwezigen welkom en lichtte de uitgevoerde match op 8 februari jl. toe. Voor AOC, afdeling voeding, was het in 2017 de eerste keer dat zij had deelgenomen aan de Slingerbeurs. Het aanbod was een kookworkshop en dat bleek een groot succes. Ook de rondleiding door de school was erg interessant, met name het project aquaponics.
Zie voor het uitvoerige verslag van die match
www.deslingeralmelo.nl
 

Na het inleidende woordje reikte de projectleider Thea den Hartog de certificaten ‘Match in ’t zonnetje’ uit met daarbij een rood Slingerbeeldje voor de vrager en een blauwe voor de aanbieder.
De Slingerbeeldjes worden speciaal voor dit doel gemaakt bij de Stichting ArtDesch aan de Leemhorst in Almelo. Hier werken mensen met een beperking en Shun-Yie Cheung is de kunstenares. Het is handwerk en dat maakt ieder beeldje uniek.

De sfeer tijdens de uitreiking was, net zoals bij de workshop, gezellig. AOC en Scoop Vrijwilligerswerk vonden het ontzettend leuk dat de keus op hun was gevallen voor de ‘Match in ’t zonnetje’. Beide partijen zullen ook dit jaar weer aanwezig zijn op de Slingerbeurs vrijdag 13 april 2018.

 


Recente berichten