De Slinger en Vrouwennetwerk Vrouwen van en voor Almelo

 In Nieuws

Voor het tweede jaar op rij zal het vrouwennetwerk Vrouwen Van en Voor Almelo zich inzetten voor het welslagen van De Slingerbeurs.
Oprichters van dit vrouwennetwerk, Petra Schumer-Westra en Eva Roos, zijn beide nauw betrokken bij De Slinger. Toen dan ook de vraag van Thea den Hartog kwam of de dames iets konden betekenen voor De Slinger hoefden zij daar niet lang over na te denken.
“Wij hebben de afgelopen twee jaar hele leuke en nuttige matches kunnen maken tijdens De Slingerbeurs en we vonden het tijd worden iets terug te doen voor De Slinger” aldus Petra.
In 2017 heeft een aantal dames geholpen in de catering, als gastvrouw en als poortwachter en ook op vrijdag 13 april 2018 maken zij, met veel plezier, weer hun opwachting.

Dus als u als naar De Slingerbeurs komt, bent u in goede handen!
Vrouwennetwerk Vrouwen van en voor Almelo zal dit jaar “met helpende handen, door aanpakken en doen” aanwezig zijn als beurscrew alsook als vrager en zo mogelijk als aanbieder op de Slingerbeurs. Voor meer informatie betreffende dit vrouwennetwerk, kijk op de website www.vrouwenvanenvooralmelo.nl

Recente berichten