NaamVraag
1.                     Wijkcentrum EgbertusLaminaat vloer leggen.
2.                     Avond4daagseMet de veranderende regel en wetgeving moeten wij straks ook voldoen aan de nieuwe eisen. Bijvoorbeeld verkeersregelaars, maar ook voor de wet AVG.
We zijn een stichting zonder winstkenmerk en kunnen wat dat betreft alle hulp gebruiken.
Uren, 1 a 2 dagdelen
Resultaat, officiële verkeersregelaars, kennis van AVG
3.                    iStichting MeeReizenvervoer; bus voor 9 personen om een dagtocht mee te organiseren liefst geschikt voor rolstoelers materiaal; nodig voor de reizen gezelschapsspelen, legpuzzels, sportartikelen zoals badmintonracket, ballen, tekenspullen
4.                     Buurtbemiddeling AlmeloIk ben op zoek naar leuke uitjes voor de bemiddelaars en workshops/trainingen om de deskundigheid van de bemiddelaars te bevorderen
-Vrijwilligers m.b.t. de doorkomst van de Roparun door Almelo op 1e Pinksterdag
-Artiesten/muzikale omlijsting voor de doorkomst van de Roparun door Almelo op 1e Pinksterdag
-Verkeersregelaars en EHBO voor de doorkomst van de Roparun door Almelo op 1e Pinksterdag
-Collectanten voor de collecte van de Almeloopers van 22 april t/m/ 4 mei 2019
-Spandoeken voor onze promotieactiviteiten
5.                     Stichting Almeloopers
6.                     De Klup TwenteOpleiding, training, cursus, workshop, Begeleiders, Materialen en accommodatie
7.                     SowecoMenskracht bij catering ( kraampjes) op woensdagmiddag 15 mei. 12-ca.19 u.
Soweco bestaat dit jaar 50 jaar en wil ook graag haar eigen facilitaire dienst mee laten doen aan dit event (kermis op parkeerplaats Soweco) , We zoeken voldoende bemensing bij de drankenkraampjes etc. Uitschenken van dranken (frisdranken) , helpen bij opruimen van deze kraampjes etc.
Er zal regelmatig een shiftwisselzijn. (Totaal 20-25, helpers gevraagd) waarvan 50% steeds zal worden ingezet, rest is dan tijdje vrij om zich te mengen in het feestgedruis) Vrijwilligers die ons helpen krijgen die middag ook zelf, consumptiebonnen, hebbe vrije toegang tot kermisattracties etc. en ontvangen een cadeaubon.
8.                     Brandweer TwenteWij zoeken ambassadeurs om de brandveiligheid binnen Twente te vergroten
9.                     Humanitas Onder DakNog nader te bepalen
10.                  Almelo.newsHet opzetten en onderhouden van een website.
11.                  Ezra Foundation1. Uitje/workshop/cursus voor onze vrijwilligers. Deze mensen maken mogelijk dat onze winkel dagelijks open kan zijn en daardoor kunnen op jaarbasis honderden Almeloers worden geholpen aan kleding en schoenen.
We hebben 25 vrijwilligers van wie ong. 15-20 kunnen deelenemen. We denken aan EHBO, AED, detailhandel, omgaan met klanten, detailhandel, etc.)
2. Hulp bij PR en Marketing - Er is nog een grote groep die ons niet kent. We hebben wel capaciteit om nog meer mensen te bedienen en te voorzien van kleding. We hebben al een website die naar wens is en binnenkort nieuw foldermateriaal, maar andere uitingen en de verspreiding ervan kan beter.
3. Inzameling kleding - Wij zamelen doorlopend goede en schone kleding (alle maten) in. Gebruikt en nieuw, daar kunnen we hulp bij gebruiken (bedrijven, scholen, inzamelingen, etc.)
12.                  Avedan Welzijn
Huttenland
In de week van 29 juli moet onze toiletcontainer voor Huttenland weer van Langeveen naar Almelo en vice versa op 22 augustus. We zoeken iemand die dit voor ons kan vervoeren.
13.                  Twentse Foto Site / Coen MulderCoen Mulder bezoekt met zijn scootmobiel veel Almelose evenementen en gebeurtenissen. Daarvan maakt hij een fotoverslag voor op de Twentse Foto Site. De eerste camera kreeg Coen vanuit een bijdrage van de Almelose Geluksroute.
De Twentse Foto Site zoekt een partner die de hosting van de website voor haar rekening wil nemen, alsmede het maken en onderhouden van een (vernieuwde) basiswebsite. Het plaatsen van de foto's wordt zelf gedaan.
www.twentsefotosite.nl
14.                  Aveleijn dagbesteding AlmeloInpakwerk/werk voor cliënten om te doen, een dagje/middag/ochtend uit voor onze cliënten, uren arbeid om ons pand nog verder op te knappen, iets in het kader van teambuilding.
15.                  Mantelzorg Almelo- ontspannende activiteit
- kerstgeschenk/kerstkaart
- postzending
16.                  Kindertelefoon·        We willen graag een beamer die aansluit op onze laptops, tbv training en deskundigheid
·        We zoeken twee schilders die ons pand opnieuw een fris kleurtje kunnen geven in de huisstijl van de Kindertelefoon (blauw, groen, geel, lila)
·        We zijn op zoek naar zitzakken voor een chill ruimte ter ontspanning voor de vrijwilligers.
·        We zijn op zoek naar: tafelbiljart, pingpongtafel voor ontspanningsruimte vrijwilligers
·        Een vaste cateraar die onze catering verzorgd bij verschillende activiteiten.
17.                  CKV AchillesCKV Achilles is een korfbalvereniging in Almelo met een rijke historie. In 2020 bestaat onze vereniging 100 jaar.
In aanloop naar dit feestelijke jaar staat onze vereniging een behoorlijke uitdaging te wachten. Deze zomer krijgen wij nieuwe kunstgrasvelden. Vanwege veranderde veldafmetingen hebben wij minder (kunstgras)ruimte nodig. Daardoor zal ook de toegang en de directe omgeving van de velden en het terras veranderen.
Tegelijkertijd willen wij dit jaar onze materiaalberging vervangen (we hebben nu een oude zeecontainer). Wij hebben vergevorderde plannen om de berging bij ons clubgebouw aan te bouwen.
Bovengenoemde twee projecten maken dat wij het komende jaar veel zullen gaan investeren in onze accommodatie. Wij kunnen voor deze projecten op verschillende manier hulp gebruiken.
Vraag Aanbouw berging / herinrichting complex mankracht (verschillende disciplines, loodgieter, installatiewerk, etc) Materiaal Straatwerk Mogelijk materiaal voor op terras rondom het veld verlichting
Het aantal uur / dagdelen etc kan ik op dit moment niet zeggen.
De plannen zijn momenteel in ontwikkeling en zullen op korte termijn definitief gemaakt worden. Voor 1 mei 2020 moeten de verschillende projecten zijn afgerond!
18.                  Aan de Slag Almelo1
Mensen uit verre landen en culturen
Zoeken naar vrijwilligerswerk, vele uren.
Soms is er een barrière vanwege taal
Maar Aan de Slag begeleidt dit allemaal.
(Aan de Slag zoekt aansprekend vrijwilligerswerk voor groepjes bewoners van het AZC, waarbij ze samen kunnen werken met Nederlanders.)
2
Dan zijn er nog de vaste vrijwilligers van Aan de Slag Zij begeleiden AZC-bewoners op elke gewenste dag.
Een bedankje in de vorm van een verrassing of een activiteit Zou erg welkom zijn, want tot helpen zijn ze altijd bereid.
(De vaste vrijwilligers van Aan de Slag – zo’n 6 personen - zetten we graag eens in het zonnetje door het aanbieden van een presentje of een uitje.)
19.                  Scouting Het Twentse Ros- Montage afzuigkap (afzuigkap is aanwezig, is gedemonteerd i.v.m. nieuwe tegels)
- Afwerken tegelwerk (tegelwerk van wanden is gedaan, moet op paar plekken nog afgemaakt)
- Verlagen/vervangen systeemplafond keuken.
20.                  Erve NoordikDe bovenverdieping van ons pand is ontzettend toe aan nieuwe vloerbedekking. Ongeveer 12 dagdelen per week wordt er gebruik gemaakt van de 3 biljarts die er staan. De vloerbedekking die er nu ligt is helemaal versleten.
Er is dus vloerbedekking nodig en mankracht om de oude vloerbedekking te verwijderen en de nieuwe vloerbedekking te leggen.
Hiervoor zijn een aantal professionals nodig voor waarschijnlijk een hele dag.
Onze achtertuin is dit jaar met hulp van aanbieders van de Slingerbeurs al rommelvrij gemaakt en er is een plan gemaakt om de tuin de komende jaren zo in te delen dat er door de wijkbewoners en gasten van het wijkcentrum ook echt gebruik van kan worden gemaakt.
We hebben nu eigenlijk voornamelijk vakmannen nodig met materiaal om de bodem te egaliseren zodat de tegels op de goede plek gelegd kunnen worden en materiaal om de oude zandbak om te vormen naar een terras.
Ook zijn we voor de tuin op zoek naar een schuurtje of tuinhuisje om materialen op te kunnen bergen.
Hier gaat het in totaal om een aantal dagen werk van professionals, waarbij wij natuurlijk ook zelf graag de handen uit de mouwen steken.
We hebben door de matches van vorig jaar ook een aantal muren kunnen schilderen met behulp van vrijwilligers, maar er zijn nog heel wat muren en kozijnen over die ook nog een likje verf kunnen gebruiken. Hiervoor hebben wij een aantal helpende handen nodig die onze vrijwilligers kunnen helpen bij het opknappen van de ruimtes. Hierbij gaat het om ongeveer 4 personen voor een hele dag.
21.                  Biodanza 4 HealthWij zoeken hulp bij het ontwerpen van een logo, maken van een website en foldermateriaal. Wij zoeken een fijne ruimte liefst met houten vloer en/of aanwezigheid van een geluidsinstallatie waar we met regelmaat kunnen samenkomen.
Hulp bij het vergroten van naamsbekendheid zodat wij onze activiteiten kunnen blijven aanbieden.
Hulp bij catering tijdens onze activiteiten.
22.                  SamenLoop voor Hoop AlmeloVoor de SamenLoop voor Hoop, zijnde een 24-uurs wandelestafette in de strijd tegen kanker, zijn we op zoek naar vrijwilligers en bedrijven die ons willen ondersteunen. Concreet zoeken we iemand die de commissie Sponsoring wil vlot trekken. Een Almeloer met een groot netwerk en gun factor, die kans ziet om bij de diverse bedrijven goederen, diensten of donaties richting de SamenLoop voor Hoop te laten komen.
We zoeken ook nog iemand die wat kan betekenen op het gebieden van de zgn. Kinderloop. Het organisatietalent wat contacten heeft met scholen, na-schoolse opvang etc. Daarnaast komen we/ik graag in contact met bedrijven die mee willen doen, bijv. met een team mee willen lopen, diensten willen aanbieden en/of goederen ter beschikking stellen.
23.                  Stichting Noaberhoes WindmolenbroekWe willen in onze wijk Windmolenbroek in Almelo een ontmoetingscentrum opzetten voor al onze wijkbewoners. We zijn daarvoor reeds in een ver stadium en zullen op zaterdag 11 mei a.s. officieel open gaan. We zitten in een mooi karakteristiek pand (Kapschuur).
Voor het geschikt maken van de omliggende tuin hebben we echter geen geld meer terwijl dit in de zomer toch ons visitekaartje zal zijn. We kunnen het niet verwaarloosd laten. We hebben daarom de vraag naar een specialist op tuingebied voor het aanleggen van een terras en het aanleggen van borders met beplanting. We hebben geen idee hoeveel tijd en mankracht daarin zal gaat zitten.
Ook hebben we behoefte aan adviezen aangaande fondsenwerving en/of crowd funding
24.                  Stichting Weekendschool Toppers op ZondagOm kinderen uit groep 7 en 8, die opgroeien in een minder kansrijk milieu te motiveren, stimuleren en hun zelfvertrouwen te vergroten bij een verdere school en beroepskeuze komen we graag in contact met bedrijven die met ons een themabijeenkomst willen verzorgen. Met name een aanbod van Almelose bedrijven op het terrein van transport, techniek, zorg, horeca, dienstverlening, dierenverzorging zou heel fijn zijn..
* De weekendschool Toppers op Zondag zoekt geschikte gastdocenten voor een van de thema's horeca, ondernemen, recht, politiek en bestuur, zorg, vervoer, architectuur, kunst of techniek. Onze coach wil graag met u een programmaonderdeel organiseren (in principe 1 dag) voor onze 3 groepen leerlingen in Almelo
25.                  Carintreggeland* We zijn op zoek naar leuke uitjes voor onze bewoners
* En naar workshops voor onze vrijwilligers
* Daarnaast willen we bewoners de gelegenheid geven om met mooi weer buiten een wandeling te maken. Echter zijn er weinig vrijwilligers te vinden die buiten met een rolstoel kunnen lopen. Vandaar dat we op zoek naar personen die dit wel kunnen en willen (na uitleg hierover te hebben gekregen). Denk hierbij ook aan stoep op en af gaan en schuine stoepranden. Dag en dagdeel in overleg.
26.                  Woongemeenschap De Wonne AlmeloWe zouden graag zien dat de tegelpaden opnieuw gelegd worden op de plaatsen waar de bestrating verzakt is. De verwachting is dat dit 8-12 uur werk is voor een ervaren stratenmaker. Daarbij is mogelijk nog materiaal (nieuw zand) nodig. Beoogd resultaat: bij ons 25 jarig jubileum nette bestrating rondom ons huis.
De verlichting in onze huiskapel is niet optimaal, die zouden we graag vakkundig aanpassen. Daarover willen we graag advies en eventueel aanleg van de nieuwe verlichting. Advies en aanleg in totaal 4 uur werk. Beoogd resultaat: op alle gewenste plaatsen voldoende en plezier licht.
In onze bijkeuken hebben we een extra fornuis, oven en afzuigkap. We willen graag advies en/of aanleg van een goede afvoer van de stoom. Inschatting is dat dit door een vakman gedaan moet worden en dat het 8 uur werk is. Beoogd resultaat: goede afvoer van de stoom die bij het vlees braden vrijkomt zodat ons brandalarm niet meer om die reden afgaat
27.                  Zonnebloem afd. EgbertusVolgt nog
28.AlmelovoorelkaarAlmelovoorelkaar is een digitale marktplaats voor vrijwilligerswerk èn burenhulp. Zowel vrijwilligersorganisaties als individuele bewoners kunnen hun vraag (vacature) en aanbod plaatsen op dit platform. We streven er naar met Almelovoorelkaar Almelo elke dag nóg mooier te maken. Dit doen wij door Almeloërs te activeren iets voor een ander te doen.
29.TalentPlus TwenteTalentPlus Twente is een vereniging voor en door hoogopgeleide en ervaren 45-plussers die op zoek zijn naar werk in loondienst of opdrachten als zelfstandig ondernemer. Wij zijn een netwerkorganisatie die iedere maandagochtend de week met elkaar starten in de vorm van netwerksupport, sparringpartnerschap, training en samenwerking. Ook zijn wij altijd op zoek naar boeiende sprekers om ons te informeren, te boeien en te voeden. Dit kunnen werk gerelateerde onderwerpen betreffen, maar ook wat meer 'out of the box-onderwerpen'. Biedt u ons een leuke, inspirerende, inhoudelijke en/of spraakmakende lezing aan?
30.Jonge MoederwerkWij zouden het heel leuk vinden als een aantal jonge moeders van ons, gebruik kunnen maken van de faciliteiten van de kappers!
31.VSO Het MozaiekAfgelopen jaar hebben wij met veel plezier rondgelopen en bij verschillende bedrijven in de vorm van bijvoorbeeld voorlichting of een lessenserie op kunnen halen.
Hier zouden we voor komend schooljaar weer graag gebruik van willen maken.
Wij zouden wellicht met onze leerlingen iets terug kunnen doen, in overleg is veel mogelijk.
Wat kunnen de aanbiedende bedrijven voor onze school of onze leerlingen betekenen?
Te denken valt aan een voorlichting, rondleiding, presentatie, lessenserie, maar bijvoorbeeld ook een stageplek voor onze leerlingen
32.St. COSBOWij willen koken met en voor Senioren. Dit om mensen samen te brengen d.m.v. samen koken en samen eten en zo vooral alleenstaanden de mogelijkheid bieden om gezamenlijk te eten. Hiervoor hebben wij als locatie een keuken nodig en een ruimte om met c.a. 35 mensen te eten
33.Participatie naar VermogenVoor het team Participatie naar Vermogen dat bestaat uit vrijwilligers zoeken wij een leuke activiteit/uitje of workshop.
34.Stichting KinderfestivalWij zoeken een fotograaf die voor ons foto's kan maken op het kinderfestival 2019 in het Heracles stadion.
35.Stichting Bewoners-initiatief De Hagedoorn (i.o.)Stichting Bewonersinitiatief De Hagedoorn is een initiatief van, voor en door bewoners van het Nieuwstraatkwartier te Almelo. We dragen zorg voor de exploitatie van het pand De Hagedoorn aan de Wilgenstraat 11 te Almelo met het doel de leefkwaliteit in de genoemde wijk te vergroten. We zijn startend en willen graag een aantal verbeteringen aanbrengen in en om het pand. Wij roepen daarom graag de hulp in van lokale bedrijven die ons kunnen helpen bij de bouw van en het beschikbaar stellen van materialen t.b.v. een fietsenhok annex rolcontainer opslagplaats, de bestrating en verlichting rondom het Pand om daarmee onze maatschappelijke opgave een vlucht te kunnen geven.
36.Stichting Almelo EventsOpslag ruimte voor de benodigdheden voor onze evenementen (meubilair Sinterklaashuis, 100 Pietenpakken, pijlen voor Fietsvierdaagse, Kostuums Winters Almelo en nog veel meer.
Ongeveer 100 m2, vrij toegankelijk gedurende het hele jaar.
10 lichtgewicht schminkspiegels voor Sinterklaas en Winters Almelo
Hulp bij website, koppeling van Ideal betaling aan plaats (net als Theaterstoel reserveren. Maar dan voor plekjes op Koningsdagmarkt en Kinderrommelmarkt
37.Stichting Zomerkamp 1980Zomerkamp bestaat al sinds 1980 & is voor kinderen die, om welke reden dan ook, niet op zomervakantie kunnen. Soms omdat ze geen geld hebben, soms omdat de ouders geen tijd hebben. Deze groep kinderen wordt aangevuld met andere kinderen tot een groep van 50. Deze groep gaat met ongeveer 20 vrijwilligers op zomerkamp in de zomervakantie! Door het vrijwilligerswerk, een kleine bijdrage en door middel van sponsoring wordt het kamp elk jaar georganiseerd. Daarom zijn we ook altijd op zoek naar nieuwe partijen die iets voor ons kunnen betekenen. Aanbieders kunnen ons helpen op het gebied van catering, opslag, advies over verzekeringen, bedrukken / leveren van T-shirts, buitenspelspullen e.d.
38.Stichting Onderwijs-begeleidingWij zijn een snelgroeiende maatschappelijke organisatie die de missie heeft om kinderen (en hun ouders) die financiëel minder draagkrachtig middels zijn middels onderwijsbegeleiding te ondersteunen om hen zodoende een goede toekomst te bieden. We zijn 9 jaar actief in Enschede maar ook in Hengelo, Almelo, Raalte en Losser- Wij zoeken voor Almelo begeleiders die de intrinsieke motivatie hebben om de doelgroep daadwerkelijk verder te helpen en die een HBO of Universitaire opleiding volgen. Deze begeleiders hebben de taak leerlingen in de leeftijd van 10-18 te ondersteunen met hun lastige vakken, planning, etc. Deze leerlingen komen 1x per week voor een uur (basischolen) of 1,5 uur (voortgezet onderwijs) samen op scholen en bestaan uit een groepje van gemiddeld 5 leerlingen. Zij nemen het stukje over van wat er thuis niet lukt, en bieden een extra steun in de rug. De aanmelding van de leerlingen geschiedt meestal door zorgcoördinatoren en leerkrachten van de school maar ook door wijkcoaches, mond tot mond reclame enz. Zie ook www.st-onderwijsbegeleiding.nl
39.Stichting helpendehand 0546Graag zouden wij hulp hebben met het aanvragen van subsidies en hoe kunnen wij het beste sponsoren zoeken.
Ook willen we graag hulp bij onze website
40.Bewoners initiatief De Hagedoorn*We willen graag voor onze koffie inloop een koffiemachine *Voor de toiletten willen we graag handdrogers *Graag een leuke activiteit voor onze bezoekers (rond de 20 personen) *Voorlichting van de Brandweer over brandveiligheid in en rond om huis *Voor op te zetten activiteit voor oudere senioren heren zoeken wij hamers, zagen , spijkers, schroevendraaiers e.d.
41.Toneel Op Stelten (TOS) kinder-, jeugd- en jongerentoneelVoor onze toneelvereniging zijn we op zoek naar 5 à 6 dezelfde (2e hands) rolcontainers met een vierkante bodem en 3 of 4 hekken. Deze gebruiken we op toneel bij voorstellingen en in onze opslagruimte om georganiseerd en mobiel decor te kunnen opslaan. Bij onze jubileumvoorstelling in juni gebruiken we ze voor het eerst.
42.Leger des Heils Almelo1. Schilderen van onze binnendeuren naar de kerkzaal toe De binnendeuren zijn al jaren niet meer geschilderd en moeten eigenlijk opnieuw in de lak gezet worden met frisse nieuwe verf
Gevraagd: 1 a 2 schilders met materialen voor w.s. 1 dagdeel
2. Schoonmaakwerkzaamheden in het korpsgebouw Doordat de korpsbevolking aan het vergrijzen is, kon de jaarlijkse schoonmaak al enige jaren niet meer naar behoren uitgevoerd kunnen worden. Het is wenselijk dat er een (semi) professioneel schoonmaakteam aan de slag kan
Gevraagd: een schoonmaakteam van 3 a 4 personen met materialen voor w.s. 1 dagdeel Voor vloerschoonmaak gladde gang speciale reinigingsapparatuur nodig
3. Realiseren van een kleine fietsenstalling aan de buitenzijde van het gebouw Doordat er geen fietsenstalling aanwezig is staan de fietsen vaak in de weg.
Gevraagd: 2 a 3 personen met materiaal om een kleine fietsenstalling te realiseren Stuk tuin egaliseren en betegelen, wellicht een aantal fietsen inzetstandaards nodig
43.Vocalgroup ResetM2MVocalgroup ResetM2M is een kleine zanggroep bestaande uit 10 dames onder de enthousiaste leiding van Frauke Langbein.
We bestaan dit jaar in mei 6 jaar en zingen van jazz tot pop en soms een uitstapje naar klassiek. Jaarlijks treden we meerdere keren op in en rondom Almelo.
We zijn op zoek naar een voor ons goede, passende repetitieruimte evt. met piano.
We repeteren wekelijks op de donderdagavond van 19.15 t/m 21.30.
Als tegenprestatie kunnen we een optreden verzorgen, maar dit kan in overleg.
44.Stichting de Gravenruitersgeen directe vraag. Netwerk gebruiken.
45.Inloop aan de Aa / Thuisteam TwenteVoor de creatieve activiteiten zoeken we bruikbare materialen en gereedschap.
Veel van onze bezoekers kunnen vanwege beperkte middelen niet op vakantie, graag zouden we 3 of 4 keer per jaar een groepje een mooi dagje uit willen bezorgen. Hiervoor zoeken we een busje (zal vooral op de zaterdag zijn).
46.Speelgoedbank AlmeloWij zoeken speelgoed, sponsoren en donoren en vrijwilligers die ons kunnen helpen. Met deze donaties kunnen wij de speelgoedbank open houden. Met vrijwilligers kunnen wij de speelgoedbank draaiend houden. Vrijwilligers zijn 1 of meerdere dagdelen per week welkom. Hierin zijn wij flexibel
47.TAlentA/
Zomerschool Stg. PCO Noortwente
TalentA is voor de Zomerschool van 2019 op zoek naar workshops en activiteiten voor kinderen 8 t/m 12 jaar.
48.Studio15Studio15 is zoekt hulp bij kleine klusjes zoals schilderwerk, onderhoud en inrichting.
49.Verjaardag in de maakVergaderruimte voor 5 a 6 keer per jaar (ongeveer 10 personen)
50.Omroep AlmeloWij stellen ons voor langs alle tafels te gaan en te kijken wat wij kunnen gebruiken.
51.Vrouwen Van en Voor AlmeloUitje, workshop, lezing, netwerk vergroten
52.De Twentse ZorgcentraDe Veldleeuwerik is een woonvorm voor mensen met een verstandelijke beperking. Onderdeel van De Twentse Zorgcentra. Elke bewoner heeft een eigen appartement. Zij willen graag de tuin lenteklaar hebben en ook het appartement van 2 bewoners schilderen/sausen. Natuurlijk vinden de bewoners het ook leuk om hierbij een handje te helpen.

Burcht 78 is een woongroep voor jonge mensen met een verstandelijk beperking in Almelo. Onderdeel van De Twentse Zorgcentra. Deze woongroep wil graag de gangen laten verveen, zowel op de benedenverdieping als op de bovenverdieping. Het gaat om ongeveer 40m2.
Ze zorgen zelf voor het aanwezig gereedschap en verf.
53.Interakt Contour2 kleine ruimtes schilderwerkzaamheden, het witten van de muren.
Voor onze cliënten een presentatie over verzorgde maaltijden Workshop schilderen bij ons op de locatie
1 dagdeel ondersteuning van een hovenier met een kleine graafmachine.
Traktatie 3 gangendiner Avedan vrijwilligers.
54.Stichting FRAMEDStichting FRAMED organiseert regelmatig uitstapjes, ontmoetingen en evenementen voor fotografie- en kunst-geïnteresseerden. Wij zoeken organisaties die bij willen dragen met artikelen of tegoedbonnen voor goody bags die aan onze gasten/deelnemers worden uitgereikt.
wij zoeken ruimtes voor:
het houden van vergaderingen en fotobesprekingen etc
lezingen
tentoonstellingen
afsluitbare opslagruimte voor tentoonstellingsmaterialen etc.
Voor het invullen van de agenda zijn wij op zoek naar unieke locaties/mensen/evenementen om te fotograferen, met het doel deelnemers de gelegenheid te geven ervaring op te doen met verschillende omstandigheden waarin gefotografeerd moet worden en de cameratechnieken te leren beheersen
Wij zoeken organisaties die drukwerk / promotiemiddelen willen verzorgen of bij verspreiding ervan willen helpen. Een tekstschrijver is daarbij tevens bijzonder welkom.
55.Ontmoetings plein 55plusOntmoetingsplein55plus brengt senioren samen. Vanuit de maandelijkse ontmoetingsochtenden ontstaan activiteiten en contacten. We zoeken naar mogelijkheden om met elkaar iets te ondernemen of te leren, denk aan een rondleiding, activiteit of workshop.
56.Halloweenact AlmeloIn Almelo wordt elk jaar Halloween georganiseerd. Daar doen we elk jaar aan mee. En ook organiseren we Halloween/Griezelfeesten op scholen. Wij een op zich staande act waar wij altijd zo rond de 100 mensen voor nodig hebben. Zo ook afgelopen jaar.
Dit wordt altijd door de mensen vrijwillig gedaan. De spil van deze act zijn Leonie van Wietmarsen en Sandra Steen. Zij willen voor al deze mensen die zich tomeloos inzetten een bedankfeest organiseren, en natuurlijk het liefst op een locatie waar geen kosten aan verbonden zitten of heel low budget. Ook zou het fijn zijn dat we zelf onze hapjes en drankjes mee zouden kunnen nemen.
U voelt het al, heeft u daar ruimte voor?
57.RIBW Groep Overijssel- Kennis over jeugdzorg
- Uitje voor onze BW cliënten
- Helpen met ondersteunen van tuinen
- Klusjes
- Kapper/schoonheidsspecialiste
58.Stichting Welzijn Ouderen en KinderenWij zijn een stichting die mensen met een minimum inkomen helpt op allerlei gebied.
Wij hebben in het verleden hele leuke dingen gekregen.
En er staan vaak bedrijven die veel voor ons kunnen betekenen.