Bedrijven of maatschappelijke instellingen die zelf niet aanwezig kunnen of willen zijn op de Slingerbeurs, maar wel een aanbod willen doen, kunnen zich aanmelden voor het Prikbord. Hun aanbod wordt dan tijdens de Slingerbeurs opgehangen op het prikbord. Zo kunnen zij toch hun bijdrage leveren aan de Slingerbeurs!  Hiervoor kun je je aanmelden door een e-mail te sturen naar secretariaat@deslingeralmelo.nl. Wij nemen dan contact met u op

Elke maatschappelijke aanbieder of bedrijf kan maximaal twee keer een aanbod doen. Wilt u meer aanbieden, dan kunt u zich aanmelden via onze website met het deelnameformulier voor aanbieders.

Alle vragers die aanwezig zijn op de beurs kunnen het aanbod op het prikbord ter plekke bekijken en met behulp van een medewerker van De Slinger een match maken door samen een matchformulier in te vullen. Daarna wordt het ingevulde matchformulier, samen met het papier waarop het aanbod staat, ingeleverd bij de notaris in de rekenkamer.

De aanbieder krijgt een week na afloop van de Slingerbeurs een kopie van de gemaakte matches per mail toegestuurd. Het is de bedoeling dat de vrager voor 1 juli contact opneemt met de aanbieder om de match in gang te zetten.